Eerste editie van ‘de Langste Platenmarkt’

Vrijdag 7 juni 2019

Door Redactie

In de binnenstad van Apeldoorn is op maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, iets nieuws te bezoeken. Dan vindt namelijk de eerste editie van de Langste Platenmarkt plaats. Tijdens de Langste Platenmarkt worden van 10.00 uur tot 17.00 uur platen, singletjes, platenspelers en aanverwante artikelen door de binnenstad aangeboden. Langs de route en op de diverse (horeca)pleinen zijn verschillende artiesten actief.

Bezoekers van de Langste Platenmarkt kunnen een lange slinger van kramen verwachten door de binnenstad. De route van de kramen start op het Leienplein, loopt via de Nieuwstraat naar het Caterplein en vanaf het Caterplein via de Hoofdstraat naar het Raadhuisplein. Er komen standhouders uit België, Duitsland en zelfs uit Engeland. Voor de echte vinyl liefhebbers is er genoeg aanbod om de platencollectie uit te breiden.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn in samenwerking met Variaworld Deventer. Dit jaar is de eerste editie van het evenement, maar de organisatie is van plan de Langste Platenmarkt op Tweede Pinksterdag tot een vaste waarde op de Apeldoornse evenementenkalender te maken.

Meer over de Langste Platenmarkt is te lezen op uitinapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!