Eerste weekend Openlucht Filmfestival daverend succes!

Dinsdag 25 augustus 2015

Door Redactie

 jokli.nl

De eerste drie dagen van het Openlucht Filmfestival zijn succesvol verlopen. Met de films Interstellar, Fast & Furious 7 en Minions heeft het filmfestival ruim 1500 bezoekers getrokken. Het weer was fantastisch, de films zijn goed, het beeld en geluid is perfect, het totale plaatje klopt. Deze factoren zorgen voor een goed begin. 

Tijdens de film Fast & Furious 7 vormden 30 auto’s het decor voor deze filmavond. Dit werd zeer gewaardeerd door de bezoekers die voor de film en in de pauze uitgebreid de auto’s bekeken. Er was een grote diversiteit aan sportieve auto’s, wat een uitstekende match was met de film. 

Primeur Nog nooit eerder is het door Aukes aangeschafte Meyer Sound LEO in een buitenbioscoop toegepast. Het nieuwste geluidsysteem is zo ver doorontwikkeld dat de bezoeker op iedere positie in “de zaal” dezelfde beleving heeft. Binnen het geluidsysteem hebben de subwoofers een optimale geluidsdruk naar voren voor de beste geluidservaring bij de bezoeker en uitdoving naar achteren, waardoor er minder overlast wordt gecreëerd.

Het Openlucht Filmfestival duurt nog tot aanstaande zaterdag 29 augustus en biedt een aantrekkelijk programma. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op openluchtfilmfestival.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!