Eindfeest Serious Request op het Marktplein

Vrijdag 23 juni 2017

Door Redactie

Gemeente Apeldoorn

NPO 3FM DJ Michiel Veenstra en burgemeester John Berends maakten vanavond, vrijdag 23 juni, bekend waar in Apeldoorn het eindfeest van SR17 gaat plaatsvinden: op het Marktplein. Berends en Veenstra vertelden dit op het grote podium van het Drakenbootfestival op het Zwitsalterrein.

Burgemeester Berends: ,,Geweldig dat we zo’n feest mogen meemaken in ons hart van de stad.” Apeldoorn draait zich tijdens dit festival al warm voor 3FM Serious Request. Vanuit een Glazen Tent op het terrein van het Drakenbootfestival worden komend weekeinde tal van acties georganiseerd. Zo kunnen de bezoekers zich een tijdelijke SR17 tattoo laten aanmeten. In de Glazen Tent is ook een ‘Kom in actie’ infopunt gevestigd. En natuurlijk neemt er ook een ‘Kom in Actie’ Drakenboot deel aan de races. Verder organiseerde de Businessclub van volleybalvereniging Dynamo, verenigd in ‘Ondernemers voor het Glazen Huis’, een diner waarvan de opbrengsten naar de stille ramp gaan.

100 dagen kick-off in september

Direct na de vakantie, op 6, 7 en 8 september vinden er nieuwe kick off momenten plaats. Op dat moment is het nog 100 dagen tot 3FM Serious Request in Apeldoorn. Op 6 september vindt er een speciale editie van de bekende Apeldoornse Beursvloer plaats in samenwerking met Taskforce Events en Stichting Freek Kamminga. Deze avond staan pitches, verbinding, acties en ontmoeting centraal en is een vervolg op de drukbezochte inspiratiesessies. Uit die avonden kwam duidelijk de wens naar voren om acties met elkaar te verbinden. Daarnaast wordt op 7 september de gemeenteraad bijgepraat tijdens een bijzondere In Gesprek met de Raad sessie. Op 8 september hoopt de gemeente duizenden Apeldoornse scholieren op het Marktplein te mogen verwelkomen. Op het Marktplein vindt dan een groot kick-off programma plaats. De Apeldoornse basisscholen ontvangen hiervoor een dezer dagen een uitnodiging. Ook is het voornemen om op 8 september een manifestatie voor middelbare scholieren te organiseren. Daarnaast is er die avond een speciale Borrelnood die in het teken van 3FM Serious Request staat. Het complete programma voor de 100 dagen kick off wordt rond 20 augustus bekendgemaakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Drakenbootfestival Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!