Evenementen aankomend weekend

Vrijdag 28 februari 2014

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Aankomend weekend zijn er in Apeldoorn ook weer de nodige evenementen. Hieronder een selectie van evenementen die jij kunt bezoeken.

Excursie Ontdek Radio Kootwijk
Op vrijdag 28 februari, zaterdag 1 maart en zondag 2 maart organiseert het voormalige zendstation excursies. Vanaf 13:00 tot 16:00 krijg je een rondleiding door het voormalige zendgebouw, de oude watertoren en de pomphuisjes. Door onder andere een film krijg je een beeld van de architectuur, geschiedenis, techniek en het leven in het dorp Radio Kootwijk. Kosten zijn €14,75 voor volwassenen en €7,75 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Cabaret voorstelling Vuile Huigelaar 3
Deze voorstelling wordt op zaterdag 1 maart gehouden in theater Orpheus. Het is een meezing cabaret voor en door vrouwen. Het is een combinatie van uitzinnig cabaret, een personality-show, concert en muziek om naar te kijken. Kaarten voor deze avond kosten €23,50.

Carnavalsoptocht Klarenbeek
Op zaterdag 1 maart om 13:00 uur zal deze optocht van start gaan. De optocht begint bij Goorweg, bij station Klarenbeek. De tocht zal eindigen bij het Krakershol. Tijdens de tocht zullen er veel praalwagens en loopgroepen te zien zijn. Vanaf 15:00 uur is er een feest met om 17:30 uur de prijsuitreiking.

Symposium Het geheim van de Gelderse grafheuvels
Bij dit symposium wordt er verteld over Gelderse grafheuvels. Er wordt verteld over vondsten die gedaan zijn en de betekenis hiervan. Het symposium vindt plaats zaterdag 1 maart tussen 12:30 uur en 17:00 uur in CODA Auditorium. Kosten van deze dag zijn €5,00

Vlooienmarkt Americahal
Tijdens deze vlooienmarkt is er bij de verschillende kraampjes een aanbod van unieke koopjes en oude artikelen. Je kunt op zoek gaan naar leuke spullen voor in uw collectie. Het aanbod zal bestaan uit onder andere speelgoed, boeken en poppen. De vlooienmarkt vindt plaats op zondag 2 maart tussen 7:00 uur en 16:00 uur in Americahal. Een entreekaartje kost €4,00 voor volwassenen en €3,50 voor 65+ers.

Geen reden om je dit weekend te vervelen. Wat ga jij dit weekend doen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!