Fietsen tijdens Metachallenge voor stichting Energy 4 all

Donderdag 24 september 2009

Door Tamara Cheizoo-Buis

Zaterdag 26 september a.s. vindt de derde Metachallenge plaats. Deze 12 uur durende spinningmarathon staat geheel in het teken van stichting Energy 4 all, hier gaan de opbrengsten naartoe. Die zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten, met als uiteindelijk doel geneeswijzen te ontwikkelen. Jaarlijks worden er ongeveer 800 kinderen met een stofwisselingsziekte geboren, waarvan 70% vroeg of laat aan de gevolgen overlijdt. Op dit moment is er nog geen behandeling. Lees hier meer over het doel.

Na de twee eerdere, succesvolle edities wordt er weer een feestje van gemaakt!
Tijdens dit sportieve evenement verzorgen verschillende instructeurs afwisselende lessen op opzwepende muziek. Een prima sfeer en  goede verzorging van vrijwilligers staan tevens garant voor een geweldige ride!
Of je nou als team een fiets huurt en zo de hele dag rouleert of je schrijft je in voor een uur, dat maakt niet uit. Je fietsniveau is dus niet belangrijk.

De marathon vindt dit jaar plaats in de Heemgaard aan de Heemradenlaan 125 in Apeldoorn. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.metachallenge.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!