Fietsenstalling Stationsplein (deels) open

Donderdag 1 maart 2012

Door Redactie

Wouter Dragt

Fietsers kunnen vanaf maandag 5 maart terecht in de nieuwe fietsenstalling aan het Stationsplein. De oplevering van de bovenlaag wordt nog enige weken uitgesteld omdat daar nog werkzaamheden moeten plaatsvinden aan de afwerking van de laatste afdekvloer. Die werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

Met de oplevering van de onderlaag wordt de huidige stalling aan de overzijde na 9 maart gesloten. Vanaf 1 maart plaatst de gemeente om deze stalling bouwhekken met borden waarop de verhuizing staat aangekondigd. De gemeente voorziet daarbij alle fietsen in de oude stalling van een label. Vanaf maandag 5 maart gaat de verhuizing van fietsen beginnen; deze gaat een week duren. Fietsers zullen door medewerkers worden verwezen naar de nieuwe stalling. ‘Weesfietsen’ die na 9 maart nog niet zijn opgehaald worden tijdelijk in een apart rek geplaatst, zodat ze nog zijn te traceren voor de eventuele eigenaren. Eventuele fietswrakken in de oude stalling haalt de gemeente deze week al weg.

Het vrijgekomen terrein van de huidige stalling wordt vanaf 13 maart opgeschoond, geëgaliseerd en ingezaaid met gras. Ook komen er enkele picknickbanken te staan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!