Fietser en auto botsen op rotonde Laan van Westenenk

Dinsdag 2 juni 2020

Door Luciano de Graaf

Bij een aanrijding op de rotonde Aluminiumweg met de Laan van Westenenk is vanmorgen, dinsdag 2 juni, een fietser gewond geraakt nadat deze met een auto in botsing kwam.

Het ongeval gebeurde rond 10.15 uur. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer. De jonge man, zou door een automobiliste over het hoofd zijn gezien toen zij de rotonde op reed. Als gevolg van de botsing kwam de fietser hard ten val en liep daarbij veel pijn op aan zijn onder rug. Het slachtoffer is enige tijd in de ambulance onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De man zou wel het advies hebben gekregen om langs de huisarts te gaan mochten de klachten niet snel verminderen.

De man werd uiteindelijk door een familielid opgehaald en naar huis gebracht. De politie heeft een verklaring opgenomen van de betrokkenen. De bestuurster kon nadat zij een verklaring had afgelegd haar weg vervolgen. Het is niet de eerste keer dat het hier mis gaat, volgens buurtbewoners gaat het regelmatig mis. Fietsers mogen daar namelijk vanaf twee kanten komen, en ja daar houden de bestuurders niet altijd rekening mee.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!