Finalisten coffeepitcher van 2010 bekend

Zaterdag 13 november 2010

Door Stadsmens

De finalisten voor de titel coffeepitcher van 2010 zijn bekend. Uit alle deelnemers selecteerde de vakjury de tien ondernemers die naar haar idee het meest overtuigend hun onderneming of activiteit presenteerden tijdens het maandelijks ondernemersplatform Coffeepitch. De finale van de pitchwedstrijd vindt op donderdag 25 november plaats in Gigant tijdens het Coffeepitch next level evenement. De tien finalisten zijn: 

  • Emile Peters (max.nl), Erwin van Zeelt (Yellow Pirates), Hilde Scherrewitz (Fit 20), Maarten Hölscher (achterdeschermen), Marieke Gorkink (Kwintes communicatie), Mirjam Peppelman ( Mirjam’s atelier), Peter Vroon (vroonphotomotion), Petra van der Veen (thewecompany), Reinier Gieteling (Redon Bouw) en Richard Jacobsen (Art & Cooking). Drie van hen zullen de 25e live de strijd aangaan voor de titel.

De jury bestaande uit Lilian van der Gugten (voorzitter), Saskia Paulissen (Flirtcoach), Peter Birdsall (Dir. Hogeschool de Wittenborg) en niemand minder dan David Bloch (Perfect presentations) wacht de moeilijke taak de winnaar te kiezen.  De presentatie is in handen van Ingrid Leerkes samen met Bert Klaaysen. Aan deze avond is tevens een leuke fotowedstrijd verbonden. Aan de gevel van Gigant hangt een grote Coffeepitch banner. Degene die daarvan de mooiste of meest originele foto maakt krijgt een minuut gratis tijd om zichzelf of zijn of haar onderneming te presenteren en een  cadeaubon.

Inschrijven voor dit gratis evenement kan via www.cpa-nextlevel.nl.  ( foto: Coffeepitch)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!