Fiscalist en Filantroop – Frans Wehkamp in Studio ACEC

Vrijdag 7 juli 2023

Door Redactie

In de derde aflevering van de ‘Studio ACEC’ podcast, gaat Max Dammers in gesprek met Frans Wehkamp. Wehkamp is een succesvolle ondernemer en actief bestuurslid van meerdere goede doelen, waaronder de Apeldoornse Voedselbank.

Een blik op de carrière van Frans

Opgeleid als fiscalist en succesvol ondernemer, is Frans Wehkamp geen vreemde in de wereld van het bedrijfsleven. Maar hoe is hij terechtgekomen in de wereld van goede doelen? En wat dreef hem om actief te worden als bestuurder van de Apeldoornse Voedselbank?

Persoonlijke ervaringen en maatschappelijke impact

Frans deelt in het gesprek persoonlijke ervaringen die zijn kijk op geld en maatschappelijke betrokkenheid hebben gevormd. Daarnaast spreekt hij over zijn ambitie om de Voedselbank en zijn andere initiatieven zichtbaar te maken en impact te creëren in Apeldoorn.

Verbindingen leggen als talent

In deze podcast-aflevering geeft hij inzicht in hoe hij dit talent gebruikt om een brug te slaan tussen het bedrijfsleven en de wereld van goede doelen. Frans’ grootste talent is namelijk het verbinden van mensen.

Benieuwd naar het volledige verhaal van Frans Wehkamp en zijn unieke carrièrepad? Luister dan naar deze aflevering van ‘Studio ACEC’ op de website van ACEC, Spotify, Google Podcast, en Apple Podcast.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!