Fotograaf Jan Vermeer gastspreker bij Fotocafé op 30 juni

Zaterdag 18 juni 2022

Door Redactie

Het tweede Fotocafé van dit jaar wordt gehouden op donderdag 30 juni, in samenwerking met CODA Apeldoorn. De gastspreker op deze avond is Jan Vermeer,

Jan Vermeer is al ruim 25 jaar professioneel fotograaf. Hij deelt graag zijn kennis met anderen door het geven van lezingen, workshops en tijdens het begeleiden van fotoreizen.

Jan bezocht ruim 50 landen waaronder Nova Zembla, Spitsbergen, Antarctica, IJsland, Congo, Namibië, Rwanda en het bijzondere atol Aldabra. Van deze reizen bracht hij verschillende boeken uit: Het gelauwerde Arctic en AntarcticaBreaking Ice en Witte VeluweWitte Veluwe is een ijskoud boek over de Veluwe. En recent is het boek Paddenstoelen verschenen.

Jans foto’s zijn veelvuldig bekroond in prestigieuze fotowedstrijden zoals de BBC Wildlife of the Year Contest. De boeken Arctic en Antarctica behaalden de eerste prijs bij de International Photography Award.

In het online museum staat een nieuwe expositie. Deze is van fotograaf Sam Warnaar. Benieuwd naar haar werk? Bezoek dan het online museum .

Resterende data voo de nog resterende Fotocafés van dit jaar zijn:

  • Donderdag 25 augustus 2022
  • Zondag 25 september 2022

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!