Frits op Vrijdag keert volgende week weer terug

Vrijdag 18 maart 2022

Door Redactie

De beste vrijdagmiddagborrel in Apeldoorn om te verbinden, te netwerken en ook te genieten keert weer terug. Op vrijdag 25 maart tovert Frits Groeneveld zijn Wijnbar & Tapperij Den Olifant weer om tot dé ontmoetingsplek voor ondernemende Apeldoorners. Het is voor mensen die net zo hard werken als dat ze willen genieten en met deze vrijdagmiddagborrel wordt dat bereikt. Daarnaast zijn er ook elke keer lekkere hapjes bij de drankjes. Een Apeldoornse ondernemer neemt altijd de voorbereiding van het eten op zich. Volgende week vrijdag is dat meesterslager Hans-Peter Spaans van Slagerij Spaans in Ugchelen.

Overenthousiast

“Ik ken Frits al heel lang, hij vroeg of ik mee wilde doen en dat leek mij hartstikke leuk”, zegt Hans-Peter over zijn deelname aan Frits op Vrijdag. “Voor ons is het goed voor een beetje naamsbekendheid, we willen Frits een warm hart toedragen en we doen dus ook mee omdat het gewoon heel leuk is.” Het plezier zit er bij beide heren in ieder geval volop in. “Frits was hier afgelopen week nog en toen zaten we de plannen te bespreken. Hij was een half uur weg en toen zat ik hem alweer nieuwe ideeën te sturen. We zijn altijd overenthousiast als het gaat om dit soort dingen.” Een plan voor de hapjes is er al wel, alleen deelt Hans-Peter nog niks. “Ja, ik ga er natuurlijk niet te veel over zeggen.” Een klein tipje van de sluier wil hij wel geven. “We gaan een aantal vernieuwende hapjes doen en een aantal klassiekers.”

De zaak van Hans-Peter is sinds eind vorig jaar in Ugchelen open. Hij is tevreden met hoe het tot nu toe loopt. “Het is wel nog steeds spannend, ik ben ook net papa geworden. Dus het is nu een beetje alles tegelijkertijd.” De winkel staat op een plek waar 10 jaar terug ook een slagerij zat en nu dus zijn eigen zaak. Hans-Peter heeft tot nu toe van Ugchelenaren veel leuke reacties gekregen. “Mensen komen graag terug en ze vinden alles lekker. Wat dat betreft gaat het heel goed.”

De borrel is vrijdag 25 maart van 17.00 tot 20.00 uur. Een kaartje kost 15 euro, met de prijs inbegrepen zit het eten en natuurlijk de gezelligheid. Ook kan je een tafel reserveren voor jezelf en vier vrienden/collega’s. Van Den Olifant krijg je dan alvast een lekkere fles bubbels en wijn erbij. Kaartjes voor Frits op Vrijdag kan je hier hier kopen. Een tafel reserveren gaat via de Facebook pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!