Gemeentelijke Erepenning voor Herman Geurts

Zaterdag 15 september 2012

Door Redactie

Menno Mulder

De heer H.H. Geurts (63) ontvangt zaterdag 15 september 2012 uit handen van loco-burgemeester D.H. Cziesso de gemeentelijke Erepenning. Dit gebeurt na afloop van de 50ste editie van de Apeldoornse Ruiterkampioenschappen, op de bosweide van Berg en Bos.

De heer Geurts is vanaf 1985 bestuurslid van de Apeldoornse Ruiterkampioenschappen. Vanaf 1992 is hij voorzitter. Voor zijn bestuurslidmaatschap was hij ook al deelnemer aan de kampioenschappen. De Apeldoornse Ruiterkampioenschappen zijn één van de sportculturele hoogtepunten van Apeldoorn.

Al 33 jaar stelt de heer Geurts het paard van Sinterklaas bij de intocht in Apeldoorn en Ugchelen beschikbaar. Van 2005 tot 2011 was hij bestuurslid van de Koninklijke Warmbloed Paarden Nederland (KWPN), regio Gelderland Noord Veluwe.

Daarnaast is de heer Geurts vanaf 2009 mede-organisator van de Theaterstraat Ugchelen en vrijwilliger bij de Atlantgroep vanaf 2008. Jaarlijks organiseert hij het Kerstspel ‘Zingen voor een Kind’. Van 2006 tot 2011 was hij bestuurslid van de Stichting Vrienden Hamermolen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?