Lege agenda? Genoeg te doen dit weekend!

Vrijdag 16 december 2011

Door Redactie

D&R Fotografie

Er staat ons een druk weekend te wachten. Alleen vandaag al kunnen we naar de Borrelnood in Apenheul, naar de finale van naar Tim Knol in Gigant of simpelweg naar de JT Bioscoop. Wie zegt dat er in Apeldoorn niets te beleven is, heeft het beduidend mis. Want na al deze events, kan er als altijd heerlijk door gefeest worden op het Caterplein, in de Kapelstraat of Van Kinsbergenstraat.

Zaterdag kan er weer massaal kerstinkopen worden gedaan, maar voor mensen die liever iets doen met een cultureel tintje kunnen vanaf deze dag naar Kerst op het Loo. Deze tentoonstelling laat zien hoe diverse generaties Oranjes de laatste 300 jaar hun kerst vierden. ’s Avonds kan je dan weer helemaal uit het gareel, want dan zorgen de Memphis Maniacs voor een spetters en vooral leuk optreden in Gigant.

Zondag kan je natuurlijk uitslapen of naar de kerk gaan. En als het slecht weer blijft, kan je heerlijk genieten van alle blogs en verhalen op Apeldoorn Direct. Wil je er toch even op uit dan komt schrijver en dichter des vaderlands Ramsey Nasr acte de presence geven bij Gigant. Nasr leest tijdens de prijsuitreiking van ‘Aan het woord voor uit eigen werk. ‘Aan het woord! ‘ is dé literaire schrijfwedstrijd van Gelderland. De prijsuitreiking wordt overigens georganiseerd door de buurman Markant. Ben je meer toe aan muziek, dan kan je gewoon oversteken naar het Bluescafé, waar Buddy Friends een heerlijke show zal weggeven met covers van o.a. Muddy Waters, De Stones, Wilson Picket en vele anderen.

Kortom…. Een weekend vol vertier. Naast deze vele evenementen zijn er natuurlijk de vele leuke cafés en restaurants voor een heerlijke drankje of een goede hap. Er is genoeg te doen in ons Apeldoorn, als je het maar wilt zien en beleven. Wil je zien wat er de komende nog meer in Apeldoorn gebeurt, kijk dan in onze /agenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Film Museum Muziek Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!