Genomineerden Samen Ondernemen

Donderdag 10 september 2015

Door Redactie

Award ‘Business Event Apeldoorn’ bekend

Apeldoorn Congresstad, het Platform Techniek en het Toeristisch Platform zijn genomineerd voor de samenwerkingsprijs van het Business Event Apeldoorn.

De jury zal de winnaar selecteren, waarna de prijs wordt uitgereikt door wethouder Mark Sandmann. Dit vindt plaats op maandagavond 5 oktober tijdens het Business Event bij Van der Valk hotel de Cantharel. De Samen Ondernemen Award is een waardering voor een samenwerkingsverband van Apeldoornse ondernemers die Apeldoorn op een positieve manier op de kaart zetten.

Eerder al werden de genomineerden in de categorieën ‘starters’, ‘MKB & detailhandel’ en ‘industrie & dienstverlening’ bekend. De jury bestaat uit Mike van Woudenberg, Jaap Fluit, Marc Ankersmid, Maggie Feng en Angelique Hommes-Kuijer. Het is de derde keer dat het Business Event in Apeldoorn wordt georganiseerd.

Apeldoorn Congresstad
Apeldoorn Congresstad is een samenwerkingsverband van diverse Apeldoornse accommodatieverstrekkers, met als doel Apeldoorn actief als congresstad op de kaart te zetten. Door middel van gezamenlijke marketing en de verschillende toonaangevende en unieke locaties zoals Paleis Het Loo en Radio Kootwijk, is het doel om meer en ook meerdaagse congressen naar Apeldoorn te krijgen.

Platform Techniek Apeldoorn
Een samenwerking van bedrijven techniek breed, scholen, brancheorganisaties, opleidingsfondsen en overheid. Met als doel het bevorderen van de instroom binnen de technische branche en het behoud van mensen in de techniek. Daarnaast zijn onderdelen zoals de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en samen ondernemen binnen de groep ook actuele punten geworden.

Toeristisch Platform Apeldoorn
In de gemeente Apeldoorn hebben toeristische ondernemers zich verenigd in het Toeristisch Platform Apeldoorn. Dit platform is van en door ondernemers in de Apeldoornse vrijetijdssector. Het Toeristisch Platform werkt op diverse terreinen en projecten nauw samen, met als doel het toeristische product en de marketing te verbeteren. Er zijn diverse werkgroepen waarin ondernemers, grondeigenaren en overheid samenwerken om de aantrekkelijkheid van Apeldoorn en de Veluwe voor toeristen te versterken. Voor meer informatie kan men terecht op de website www.businesseventapeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!