Geslaagde 2e editie CoffeePitch NextLevel

Maandag 28 november 2011

Door Redactie

Peter Vroon

De tweede editie van CoffeePitch NextLevel verliep wederom op rolletjes. Bert Klaaysen, Marion Kunkeler en Ingrid Leerkes maakten er afgelopen vrijdag een spectaculaire beursdag van. Overdag namen ruim 20 Apeldoornse ondernemers deel aan deze beurs. Allen op zoek naar exposure richting nieuwe klanten en samenwerkingsmogelijkheden met collega ondernemers. Een prima netwerkmoment in een goede en ontspannen sfeer.

Het ACECgebouw diende als gastheer en tevens als decor voor de setting van NextLevel TV. Daar ontving Ingrid Leerkes de deelnemende ondernemers voor een gesprek dat vervolgens live werd uitgezonden via Apeldoorn Direct en werd geproduceerd door het Apeldoornse filmbedrijf GreenPixx Media.

Waar een sfeervolle beurs ten einde liep, ging het officiële gedeelte verder in het theater van Gigant. Met een verrassende act van Bert Klaaysen en Saskia Paulissen werd het feest geopend. Type Helga (Saskia Paulissen) gaf een humorvolle reflecterende stand up performance, die smaakt naar grote theaters. Verder kregen Jasper Koot, Eric de Pruis en Bert-Jan van der Mieden de kans om in een korte pitch de jury te overtuigen om de Pitcher van het Jaar te worden. De trofee was dit jaar voor Bert-Jan van der Mieden van Uw Biografie (legt in hele simpele bewoordingen o.a. documentatie vast van dierbaren als souvenir na de dood).

De film “Gras is hier groener” die werd gemaakt door Janko Bartelink was er ook één waar de Apeldoornse ondernemers trots op mogen zijn. De film vertelde de kracht van duurzaam ondernemen en samenwerking van ondernemers en instanties onderling. Een bijzonder element aan de film was de zeer treffende muziek die speciaal door Wouter Klaaysen werd gecomponeerd.

Met veel vrolijke muziek van Mensje van Steen, Jan Zijlstra en de Big Band Apeldoorn werd het dan ook een zeer geslaagde en gevarieerde avondshow. CoffeePitch NextLevel was in vele opzichte een geslaagd evenement en daarom hulde aan de initiatiefnemers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Muziek Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!