Help de bevolking van Oekraïne

Gezondheidscentrum De Orderbron in aanbouw

Vrijdag 28 november 2014

Door Redactie

© Ordenplein

Waar eerder de Dekamarkt in de wijk Orden aan het Ordenplein te vinden was, wordt nu gebouwd aan het gezondheidscentrum waar vijf huisartsenpraktijken, een apotheek, een fysiotherapie- en een oefentherapiepraktijk deel van uit gaan maken. Vanaf het voorjaar 2015 gaan de deuren open van dit zorgvoorzieningscomplex genaamd De Orderbron

Door samen te werken worden de continuïteit en kwaliteit van de zorg gewaarborgd. Bij afwezigheid van de eigen huisarts kan binnen het gezondheidscentrum een andere huisarts bezocht worden, de patiëntengegevens zijn aanwezig. Een recept voor een medicijn kan eenvoudig naar de inpandige apotheek. Ook een verwijzing voor fysio- of oefentherapie kan intern. Uiteraard geldt geen verplichting voor de intern geboden zorg.

Het nieuwe gezondheidscentrum is ruim opgezet met een gezamenlijke wachtruimte voor een bezoek aan de huisartsen. Er zijn meerdere onderzoeksruimten en het gebouw wordt voorzien van nieuwe faciliteiten. Voor wie al nieuwsgierig is. Er hangt een plattegrond van het gezondheidscentrum bij de ingang van SAL Apotheek Orden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?