GIGANT opent gerenoveerde theaterzaal

Maandag 25 september 2023

Door Redactie

De langverwachte opening van de gerenoveerde Theaterzaal in filmtheater GIGANT komt eraan. Na maanden werken wordt het publiek in de zaal verwelkomd. De opening vindt plaats op zondag 1 oktober en wordt gevierd met een filmprogramma.

Flinke metamorfose

Met onder andere nieuwe stoelen, een verbeterde indeling en een esthetische make-over met nieuwe verflagen en vloerbedekking heeft de theaterzaal een flinke metamorfose ondergaan. Bovendien zijn alle filmzalen in het theater uitgerust met moderne laserprojectoren, die zorgen voor scherpe beeldkwaliteit en lagere energiekosten. Het geluidssysteem is ook geüpgraded naar 7.1 Surround Sound, waardoor de filmbeleving voor bezoekers nog beter wordt.

Opening

De feestelijke opening wordt gevierd met een gevarieerd filmprogramma op zondag 1 oktober. Bezoekers kunnen deze dag genieten van een breed scala aan films, waaronder de Try-out van Cinemini, speciaal voor de allerkleinsten, en voorpremières van films zoals “Past Lives,” “The Miracle Club,” en “Squaring the Circle,” een documentaire geregisseerd door Anton Corbijn. Daarnaast staat ook de vertoning van de Gouden Palm winnende film “Anatomy of a Fall” op het programma.

Meer informatie

Meer informatie over het programma van de openingsdag kan je vinden op de website van GIGANT.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!