Glijbaan zoekt naam

Donderdag 11 maart 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Het Kristalbad krijgt een nieuwe glijbaan, de oude voldeed niet meer aan de gestelde veiligheidseisen. Hij was gewoon op. Acrres denkt al langer na over hoe het Kristalbad nog meer verbeterd kan worden. Deze nieuwe gijbaan is de eerste stap.De nieuwe glijbaan is geschikt voor jong en oud. Doordat hij veel bochten heeft gaan mensen niet te hard naar beneden. De kleintjes onder ons mogen onder begeleiging glijden.
Wat de nieuwe glijbaan nog leuker maakt, is dat íe half transparant is. Bezoekers kunnen direct zien wat er gebeurt en zien de silhouetten naar beneden glijden.
Op 1 mei gaat het zwembad open voor baanzwemmers. Het is nog niet bekend wanneer de deuren voor het overige publiek open gaan, dat is afhankelijk van het weer. Naar verwachting zal dit ergens in mei zijn.
Het zwembad roept bezoekers op een nieuwe naam voor de glijbaan te verzinnen. Tijdens de officiële opening in juni wordt de nieuwe naam bekend gemaakt. Suggesties zullen wij doorsturen naar Accres, de beheerder van het bad.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!