Grasnapolsky presenteert bungalowparkprogramma

Dinsdag 3 januari 2017

Door Redactie

Op 10, 11 en 12 februari presenteert festival Grasnapolsky naast een volwaardig programma op Radio Kootwijk ook een uitgebreid ochtend- en nachtprogramma op nabijgelegen bungalowpark Landal Rabbit Hill. Van ontbijtconcert tot (bungalow)afterparty, tot de nieuwe acts die aan het programma zijn toegevoegd: De Likt (oude bekenden!), Smudget Toads, Winterdagen en Squirrel.

De Likt keert terug
Op de vrijdagavond barst het feest los in het Atrium met De Likt, die daar vorig jaar al een behoorlijk legendarisch optreden gaven. Dit jaar komt ’t onstuimige electro-rap-punk-trio terug, en spelen ze voor het eerst nieuw werk. Voeg daar The Jerry Hormone Ego Trip en Smudged Toads aan toe en het Rotterdamse feest is compleet.
In het Amfitheater is het op diezelfde openingsavond dansen geblazen op fijne muziek van over de hele wereld, waaronder de exotische afrobeat en cumbia van The Mauskovic Dance Band en Altın Gün met psychedelische folk zoals die in de jaren 70’ in Turkije werd gemaakt.

Van ontbijtconcert tot afterparty
Nieuw dit jaar zijn de Grasnapolsky ontbijtconcerten. Op zaterdag- en zondagochtend kunnen bezoekers in het restaurant van Landal Rabbit Hill genieten van een heerlijk ontbijtje en optredens van o.a. Annelie de Vries (bekend als toetseniste van Eefje de Visser), Winterdagen en Squirrel.
Op zaterdag gaat het programma in het Atrium door tot in de kleine uurtjes met DJ-sets van onder meer Flamingods en Falco Benz. De echte nachtbeesten worden uitgedaagd om ‘s nachts op zoek te gaan naar de bungalows waar hen een aantal onvergetelijke afterparty’s staan te wachten.

Bungalows bijna uitverkocht
Met nog minder dan 10 stuks te gaan zijn de bungalows bijna uitverkocht. Het complete Grasnapolsky weekend met passe-partout, bungalow en vervoer is te boeken via de website:www.grasnapolsky.nl/tickets-2017
Regulier Passe-partout: €80,-
Passe-partout CJP korting: €75,-
Bungalows zijn al verkrijgbaar vanaf €55,- pp voor het hele weekend (3 nachten).
Vanaf januari gaan de dagkaarten in de verkoop.

Eerder werd bekend gemaakt dat de volgende artiesten tijdens #Gras17 zullen optreden: Andy Shauf (CA), Linde Schöne, CHINAH, Crying Boys Café, Pip Blom, Klangstof, Brihang (BE), Iguana Death Cult, Torii, The Guru Guru (BE), Kagoule (UK), Tamino, WWWater (BE), Floris Bates, Statue (BE), Bonne Aparte, Jo Marches, Batobe, The Mauskovic Dance Band, Donkey Kung Fu, Tsar B (BE), Mario Batkovic (CH/BA), Altın Gün, Club Gewalt, George Cosby (UK), Mahler (BE), Gold Celeste (NO), Annelie de Vries, The Glücks (BE), Lookapony, Gidge (SE), Falco Benz, Tasseomancy (CA), Bartek, Her’s (UK), Dwayne Franklin, Témé Tan (BE), Stippenlift en A/T/O/S (BE) op Grasnapolsky staan.

Grasnapolsky 
Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een unieke cultuurhistorische plek midden op de Veluwe. Net als voorgaande jaren presenteert Grasnapolsky ook komende editie veel artiesten die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Overdag vindt het festival plaats op Radio Kootwijk, maar vanaf 23:00u zijn er op Landal Rabbit Hill de beste afterparties met live-artiesten en dj’s.

Blijf voor het laatste nieuws over Grasnapolsky op de hoogte via:

Twitter: www.twitter.com/grasnapolsky
Facebook: www.facebook.com/Grasnapolsky/
Instagram: www.instagram.com/grasnapolsky
Website: www.grasnapolsky.nl

Foto 1: De Likt
Foto 2: Winterdagen
Foto 3: Radio Kootwijk (fotograaf: Vera Cornel)
Foto 4: Radio Kootwijk (fotograaf: Daan van Duinkerken)
Foto 5: Landal Rabbit Hill (fotograaf: Mcklin Fotografie)
Foto 6: Landal Rabbit Hill (fotograaf: Mcklin Fotografie)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!