Gratis workshops bij ‘100 Talentvolle Vrouwen’

Vrijdag 29 december 2017

Door Redactie

Anne-Marie Oostermeijer

Het hele jaar door heeft 100 Talentvolle Vrouwen gratis bijeenkomsten voor vrouwen die willen werken aan hun toekomst. Op maandag 8 januari start het nieuwe jaar met workshops van Emmy Stelling en Ilonka Noort, op de vertrouwde locatie: Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsalterrein, ingang Noord), 7317 AK Apeldoorn. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur; vanaf 19.15 uur is de inloop. Voor meer informatie en aanmelden: www.100talentvollevrouwen.nl, klik naar Agenda. Wie wil inschrijven wordt automatisch doorgeleid naar Eventbrite.

‘In contact met je innerlijke kracht’

Zelfvertrouwen en een krachtige uitstraling zorgen ervoor dat mensen je vertrouwen, steunen of willen samenwerken. Dat heeft dit positieve invloed op de waarde die mensen je toekennen, bijvoorbeeld in vergaderingen, gesprekken met collega’s of klanten, sales gesprekken of sollicitaties. En het werkt door in je privé-leven.

Tijdens de workshop vertelt Emmy Stelling over de kunst om krachtig en vrouwelijk aanwezig te zijn. Ze doet oefeningen met de deelnemers die invloed hebben op professionele of privé-situaties. Zo gaat een ieder zelfvertrouwen op een andere manier ervaren. De workshop helpt zo om gezien, gehoord en gerespecteerd te worden; om op ontspannen wijze doelen te bereiken.

Deze workshop kon in december niet doorgaan vanwege het slechte weer. Meedoen in de herkansing? Schrijf opnieuw in.

‘In contact met je omgeving’

Ilonka Noort verzorgt een workshop, waarbij Transactionele Analyse het uitgangspunt is. Transactionele Analyse gaat ervan uit dat ervaringen in de vroege levensjaren ervoor zorgen dat een mens besluiten neemt over zichzelf en zijn omgeving. Deze positieve en negatieve besluiten zijn van invloed op je verdere levensloop. Groei en ontwikkeling worden geremd door negatieve besluiten, terwijl positieve besluiten een stimulerende invloed hebben. Uiteraard wordt er een link gelegd met talentontwikkeling van deelnemers: op welke manier is deze kennis te gebruiken voor je toekomstplannen?

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Het netwerk is al vijf jaar succesvol in Apeldoorn en inmiddels ook in Zutphen. Vrouwen krijgen contact met gelijkgestemden en kunnen hun netwerk uitbreiden. Ze gaan positief huis, en hebben moed en vertrouwen om nieuwe wegen te bewandelen. Bovenal geeft het alle deelnemers plezier en energie.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!