Groene lintjes regen

Woensdag 28 april 2010

Door Stadsmens

De fractie van GroenLinks Apeldoorn reikt op woensdag 2 juni 2010 voor de zesde maal haar jaarlijkse “groene lintjes” uit!

Deze onderscheiding gaat naar Apeldoorners die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven. De huldiging is gekoppeld aan Wereldmilieudag: 5 juni. GroenLinks wil hiermee het onderwerp milieu op een positieve manier in het nieuws brengen.  

Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten aandragen. Weet u iemand die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag. Als uw kandidaat genomineerd wordt, krijgt u uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking. Deze zal gaan plaatsvinden op een groene, passende locatie.

Als alles mee zit zal GroenLinks lijsttrekker Femke Halsema dit jaar de lintjes uitreiken!

 U kunt uw nominatie zenden aan info@groenlinksapeldoorn.nl of naar Fractie GroenLinks, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn. Bellen kan ook : 5801114 (maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur). Graag voorzien van motivatie en voor 17 mei aanstaande. Op www.groenlinksapeldoorn.nl kunt u alles ook nog eens nalezen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!