Groene lintjes regen

Woensdag 28 april 2010

Door Stadsmens

De fractie van GroenLinks Apeldoorn reikt op woensdag 2 juni 2010 voor de zesde maal haar jaarlijkse “groene lintjes” uit!

Deze onderscheiding gaat naar Apeldoorners die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven. De huldiging is gekoppeld aan Wereldmilieudag: 5 juni. GroenLinks wil hiermee het onderwerp milieu op een positieve manier in het nieuws brengen.  

Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten aandragen. Weet u iemand die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag. Als uw kandidaat genomineerd wordt, krijgt u uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking. Deze zal gaan plaatsvinden op een groene, passende locatie.

Als alles mee zit zal GroenLinks lijsttrekker Femke Halsema dit jaar de lintjes uitreiken!

 U kunt uw nominatie zenden aan info@groenlinksapeldoorn.nl of naar Fractie GroenLinks, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn. Bellen kan ook : 5801114 (maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur). Graag voorzien van motivatie en voor 17 mei aanstaande. Op www.groenlinksapeldoorn.nl kunt u alles ook nog eens nalezen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?