Grootste Tweedehands Sinter-Kerstmarkt gaat binnenkort van start

Donderdag 9 november 2023

Door Redactie

De kerstverlichting hangt alweer door de stad en in de supermarkt struikel je haast over de pepernoten. De Sinterklaas en kerst sfeer is weer aanwezig in de stad, ook bij kerk De Hofstad. Die zal op maandag 13 november beginnen aan de herinrichting voor de grootste Tweedehands Sinter-Kerstmarkt van Apeldoorn. In een week zal de kerk tijdelijk veranderen in een cadeautjes- en koopjesmarkt. De soorten verkrijgbare artikelen verschillen van speelgoed tot boeken en kerstspullen. 

Sinter-Kerstmarkt

De markt is te bezoeken op vrijdag 17 november van 14.00 tot 20.00 en zaterdag 18 november van 10.00 tot 15.00. Met meer dan 550 vierkante meter is er een ruime keuze uit verschillende artikelen zoals knuffels, puzzels, autootjes, poppen, lego, schaatsen, sleeën, boeken, en vooral een overvloed aan kerstballen, kerstslingers, kerstbomen, kerstlichtjes, kerstkleding, kaarsen en kaarsenstandaards, kerst cd’s, kerstkleden, prachtig opgemaakte cadeau schalen en vazen, en nog veel meer.

Goed doel

Vrijwilligers van de kerk zullen in samenwerking met hun kringloopwinkels ook zoveel mogelijk geld bij elkaar op te halen voor het goede doel. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor het goede doel Les ‘Amis de Gambie’, een kindertehuis in Gambia.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!