Grootste zaalvoetbaltoernooi van Apeldoorn gaat dit jaar alweer niet door

Vrijdag 3 december 2021

Door Dione Lam

unsplash, Pascal Swier

Slecht nieuw voor de Apeldoornse voetballers. Net als vorig jaar, wordt de 37e editie van het Columbia Veeneman zaalvoetbaltoernooi afgelast. Het grootste driedaagse zaalvoetbaltoernooi van Apeldoorn, waar bijna alle Apeldoornse voetbalverenigingen aan meedoen, heeft helaas geen succes door de huidige coronamaatregelen.

Groot verdriet 

“We hadden ons er zo op verheugd. De loting bij de senioren leverde 2 mooie poules op. Toch hielden we er in ons achterhoofd rekening mee”, legt Willem Veldhoen, met pijn in zijn hart, namens de organisatie uit. “Na de persconferentie van 26 november, met de daarbij behorende maatregelen, kunnen we naar onze mening maar een ding doen: het wederom afblazen van de 37e editie van de Columbia Veeneman driedaagse. Wij doen dit met pijn in ons hart, maar zoals de maatregelen nu zijn, zien we helaas geen andere mogelijkheid.”

Volgend jaar wordt het evenement opnieuw georganiseerd, met de hoop dat het dan wel door kan gaan. Bouwbedrijf Veeneman blijft nog hun hoofdsponsor, waarmee ze hun hebben verzekerd om de komende jaren weer dit evenement te organiseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!