Guitart zoekt gastheer/vrouw voor oefenruimtes

Woensdag 17 februari 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Guitart is aanbieder van oefenruimtes in Apeldoorn Noord. Ze zoeken iemand die ze komt helpen om de bands, DJ’s en muzikanten te ontvangen, te begeleiden, de ruimte schoon te houden en voorraden bij te houden. Een plek met veel ontwikkelmogelijkheden.

Jouw taken zullen zijn

  • Zorgen dat de ruimtes netjes zijn voordat de klanten komen
  • Het schoonhouden van de oefenruimtes, ontvangstruimte, ingang en faciliteiten. Ze willen dat alle muzikanten denken ‘netjes geregeld hier!’
  • Zorgen dat de klanten met een fijn gevoel binnen komen, een kopje koffie schenken, een kletspraatje, vragen wat hun behoeftes zijn.
  • Extra taak mogelijk: voorraadbeheer

Zij vragen

Zij zijn op zoek naar betrouwbare, gastvrije en vriendelijke mensen die graag iets willen betekenen voor anderen. Niet vereist, maar wel prettig: heb je iets met muziek (gemaakt of in een band gespeeld), hou je gewoon enorm van muziek of lijkt het je gewoon leuk om te helpen in een muzikale en creatieve omgeving, dan ben je bij hen aan het juiste adres.

Zij bieden

Een leuke werkplek in de muziekbranche in Apeldoorn Noord. Het is een kans om jezelf te ontwikkelen en anderen te helpen en te leren kennen. Ze denken graag mee met wat jij leuk zou vinden om te doen of op te zetten.

Tijdsbesteding

Vanaf 3 uur per week. Ze zijn flexibel maar de bands beginnen door de weeks in de avonduren. De overige werkzaamheden kunnen ook overdag (bevoorraden, bijhouden en schoonhouden).

Wie zijn zij?

Guitart bestaat ruim 6 jaar, maar is sinds een jaar in stichtingsvorm actief. Met ca. 15 vrijwilligers in alle leeftijdsgroepen en achtergronden worden 4 oefenruimtes verhuurd aan bandjes, individuele muzikanten en muziekdocenten. Daarnaast is Guitart actief op het gebied van bandpromotie, fotografie en opnames en verhuur voor muzieklessen. Voor meer informatie/aanmelding kun je contact opnemen met contactpersoon: Jos Harmelink, info@guitart-music.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!