Hazes feest met Martijn Fischer

Maandag 17 oktober 2022

Door Henk Schrier

Martijn Fischer speelde op 15 oktober in Gigant zijn clubtour ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’. Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. Door de jaren heen heeft Fischer rollen gespeeld in tal van theater-, televisie- en filmproducties. Denk aan onder andere Baantjer, Gooische Vrouwen, Goede Tijden en Onze Jongens. Hij speelde bij de grote theatergezelschappen in diverse producties.

Musical Award

In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’. Er zouden nog vele vertolkingen volgen. Hij trad op tijdens de kroning op het Museumplein en verkocht twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mocht hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn liveband voor het eerst langs een groot aantal poppodia in Nederland met de hits van Hazes.

‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’

Deze zaterdagavond in Apeldoorn slingert hij de grootste en bekendste hits van André Hazes de zaal in! Het publiek in een uitverkocht Gigant was dan ook gelijk van de partij om lekker mee te zingen.

“Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren!” zegt Martijn. Zowel voor het publiek als Martijn Fischer met zijn geweldige band en drie zeer enthousiaste backingvocalisten .

Al met al een topavond waarbij Martijn Fischer de rol van Hazes perfect op zich neemt.

Mocht je deze show gemist hebben er worden dit jaar nog een stuk of 5 gespeeld wel een stukkie reizen maar zeker de moeite waard.

21-10-2022 – Metropool, Hengelo (tickets)
22-10-2022 – Neushoorn, Leeuwarden (tickets)
27-10-2022 – Podium Victorie, Alkmaar (tickets)
03-11-2022 – Paard, Den Haag (tickets)
04-11-2022 – Gebouw T, Bergen op Zoom (tickets

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!