Helden van Apeldoorn zijn bekend

Zondag 21 november 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

foto: Ernst van Rossum

Gisteravond werd de tweede editie van het Heldengala gehouden in Gigant. Organisator was wederom uitgever Peter Eemsing. Voorafgaand aan het gala was er een VIP programma. Al bij binnenkomst viel direct op dat bijna iedereen echt zijn best had gedaan om in stijl gekleed te gaan. Vele heren hadden hun smoking  tevoorschijn getoverd en de dames kwamen keurig gekapt en in chique jurk voor de dag. Leuk! Ruud Veltenaar praatte de avond aan elkaar.
Na het welkomstwoord en de Apeldoornse versie van ‘De Wereld Draait door’, waarbij een ondernemer nog even een spontane pitch mocht geven, kon men smullen van maar liefst drie verschillende  buffetten. Hollands, Italiaans en Indonesisch eten, zoveel je maar wilde en lekker!

Vanaf 20:00 uur was iedereen welkom in de Popzaal en kon het echte gala beginnen. Uitreiking van de door Jack Liemburg gemaakte prijzen was wederom in handen van Ruud Veltenaar. Het duurde even en sommige waren heel verassend, maar uiteindelijk waren de volgende tien winnaars bekend:
Maatschappelijk ondernemen: Rabobank
City marketing: Apenheul
Sport: Anne Terpstra
Oeuvreprijs: Fred de Graaf
Innovatie: Sparta
Politicus: Paul Blokhuis
Cultuur: Gigant
Winkel: Brasserie Martins
Evenementen: Drakenbootrace
Jeugd: Joji Na

Allemaal van harte gefeliciteerd! Na de uitreiking was het swingen geblazen op de muziek van de band Sinas en dj Feike. Een geslaagde avond en uniek evenement. Hopelijk over twee jaar weer?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!