Herfstvakantie vol sport en beweging in Apeldoorn

Maandag 2 oktober 2023

Door Redactie

De herfstvakantie staat voor de deur en Apeldoorn bruist van sportieve activiteiten voor alle leeftijden. Van 16 tot en met 21 oktober organiseert Sportservice Apeldoorn in samenwerking met diverse lokale verenigingen een groot aantal beweeginitiatieven.

Aftrap met Clinics bij Maten Open

De aftrap van deze week vindt plaats op maandag 16 oktober. Van 10.00 tot 12.00 uur heb je de kans om deel te nemen aan een clinic padel of een clinic bij de MMA Academy, waar een mix van Braziliaans jiu jitsu, kickboksen, karate en judo wordt aangeboden. Meld je eenvoudig aan bij een van de twee verenigingen en ontdek een nieuwe sportieve uitdaging.

Instuif bij KDO 

Op woensdag 18 oktober staat KDO garant voor een instuif. Tussen 09.30 en 12.00 uur krijg je de kans om verschillende sporten uit te proberen. Trampoline springen, kickboksen, hiphoppen, free runnen en voetballen staan op het programma. Onder deskundige begeleiding van verenigingen en vakdocenten van Sportservice Apeldoorn.

Binky’s speurtocht

Op donderdag 19 oktober vindt Binky’s speurtocht plaats in het Mheenpark. Tijdens deze speurtocht kan je beweegopdrachten ontdekken. Deze opdrachten zijn ook goed uit te voeren voor kinderen met een beperking. Een uitstekende gelegenheid om samen met je kind(eren) in beweging te zijn.

Feestelijke afsluiting 

De actieve week wordt feestelijk afgesloten met het Orderbos Open op zaterdag 21 oktober. Van 13.00 tot 16.00 uur kun je de hele middag gratis sporten. Sluit je aan bij sportverenigingen die maar liefst 10 sportclinics organiseren. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan maximaal 3 verschillende clinics. Schrijf je in voor de clinics via de website en beleef een sportieve afsluiting van de herfstvakantie.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je naar de website van Sportservice Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!