Het Oude Loo alleen dit weekend nog te bezoeken

Donderdag 28 mei 2020

Door Redactie

Nieuwsgierig hoe de Oranjes de weekendjes weg beleven? Hoe de prinsesjes ronddolen in hun privé doolhof? Waar de prinsen hun jacht beoefen(d)en?

Dat en nog veel meer historie is nog tot en met zondag (31 mei) voor iedereen te bewonderen in Paleispark en Slot Het Oude Loo. Middenin het Paleispark vind je een 15de eeuws jachtslot ‘Het Oude Loo’. Op dit moment is de omgeving rondom dit slot op haar mooist. Het water rondom het slot is namelijk omheind door een kleurrijke, natuurlijke schutting. De fel gekleurde azalea’s en rododendrons omheinen het slot en maken het tot een fotogeniek plaatje.

Dit stukje, gelegen direct achter Paleis Het Loo is slechts 2 maanden per jaar geopend voor publiek (april en mei). Je kunt er wandelen, verdwalen en wegdromen. De omgeving leent zich prima voor bezoekers in rolstoel of kleine prinsjes en prinsesjes vanuit de kinderwagen. Ben jij al geweest? Wij zijn benieuwd naar jouw lievelingsplekjes. Deel jouw mooiste plaatje met de rest van Apeldoorn onder dit bericht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Natuur Paleis Het Loo

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!