Hoogste punt gevierd van appartementencomplex Anklaar

Vrijdag 12 januari 2018

Door Redactie

De nieuwbouw van de huurappartementen in het nieuwe winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn loopt voorspoedig. Gisteren, donderdag 11 januari, is het hoogste punt bereikt. Habion vierde deze mijlpaal traditiegetrouw samen met de bouwvakkers op de bouwlocatie. De bouwvakkers van aannemer Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw uit Goor werden door Habion in het zonnetje gezet met een warme lunch.

De bouw van het tweede woongebouw in het nieuwe winkelcentrum is in april 2017 van start gegaan. In juni 2018 worden de appartementen opgeleverd. Het gebouw wordt door Habion aangekocht van aannemer Aan de Stegge. Het ontwerp is van het Amsterdamse bureau LEVS Architecten.

De Componist
Het appartementencomplex, dat de naam De Componist zal gaan dragen, omvat 58 zelfstandige huurappartementen. Deze appartementen zijn bij uitstek geschikt voor senioren; de woningen zijn van alle gemakken voorzien, zijn gelijkvloers en voor eventuele thuiszorg kunnen bewoners terecht bij zorginstelling Atlant gevestigd in het naastgelegen woonzorgcentrum. In de winkelruimte op de begane grond van het pand gaat BPD een supermarkt realiseren als onderdeel van het totale winkelcentrum.
Het nieuwe appartementengebouw ligt naast het woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina. Een project dat Habion realiseerde samen met zorginstelling Atlant en sinds het voorjaar van 2017 in gebruik is.

Stadsdeelhart Anklaar
Op de plek van het voormalige winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn komt een geheel nieuw eigentijds Stadsdeelhart met winkels, woningen, een woonzorgcentrum en parkeervoorzieningen. Bij de vernieuwing werken de gemeente Apeldoorn, projectontwikkelaar BPD, Atlant Zorggroep en Habion nauw samen.

Informatie
De verhuur van de appartementen in De Componist start eind januari 2018. Belangstellenden voor de huurappartementen kunnen contact opnemen met Actys Wonen (www.wonenmetactys.nl).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!