Hulp voor Helden zoekt een boekhoudkundige vrijwilliger

Woensdag 14 december 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Hulp voor Helden zet zich al bijna 150 jaar in voor het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront. Helden die staan voor onze vrede, vrijheid en veiligheid. Zij verdienen onze aandacht en steun!

Heb jij ook zoveel waardering voor de inzet van deze mannen en vrouwen? En word je blij van mooie fondsen, belastingvrije giften en het opmaken van een overzichtelijke jaarrekening? Doneer dan jaarlijks 12 uur van jouw expertise aan onze helden!

Om hun doelen nog beter uit te voeren en Hulp voor Helden nog beter op de kaart te zetten, kunnen zij jouw hulp gebruiken.

Zij zijn op zoek naar een vrijwilliger met boekhoudkundige kennis en ervaring. Met jouw inbreng lever je een belangrijke bijdrage aan de financiële administratie/ communicatie.

Wat kun je doen?

Je bewaakt daarbij hun integriteit, ANBI-status en CBF-certificering! Eenmaal per kwartaal controleer je de boekhouding. Je checkt of alle facturen correct zijn ingeboekt en verifieert deze met de bankafschriften. Dit zal ongeveer één uur tijd van je vragen.

In de maand februari maak je de jaarrekening op van het voorgaande jaar. Dit doe je samen met de accountant en de verantwoordelijke medewerker(s) van kantoor. Een activiteit van ongeveer 6 tot 8 uur.

Wat heb je nodig?

Kennis van E-boekhouden of een vergelijkbaar programma is gewenst en je woont bij voorkeur in de regio Apeldoorn.

Interesse?

Wil jij je aanmelden of wil je meer informatie? Kijk op: Stichting Hulp voor Helden | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!