In Memoriam: Leo de Boer overleden

Maandag 14 augustus 2023

Door Redactie

Apeldoorn, 11 augustus 2023

In het weekeinde bereikte ons het trieste bericht dat Leo de Boer van Reclamebureau FAAM op 69e jarige leeftijd is overleden.

Bij de start van Apeldoorn Direct heeft hij samen met Raīsa Oosterink (belangeloos) voor Apeldoorn Direct een prachtige promotie campagne ontwikkeld, waar wij hem nog steeds erkentelijk voor zijn. Zonder Leo was er geen Buzzy, al jarenlang onze trotse mascotte. 

Als ondernemer heeft hij zich vaker voor maatschappelijke doelen ingezet. We kunnen hierbij denken aan “8 uur overwerk”. Met andere collega’s uit de creatieve industrie werd er samengewerkt om non-profit instellingen gedurende 8 uur in teamverband gratis te helpen.

Hier zag je zijn persoonlijkheid goed tot zijn recht komen, een man met hart voor zijn vak en de samenleving om hem heen. Een man die goed kon samenwerken op een zeer prettige manier. Daarbij had hij ook uitstekende creatieve ideeën, die hij op sympathieke wijze volhardend voor het voetlicht bracht. Bureau FAAM, onthoud die naam, was weliswaar gevestigd in Apeldoorn, maar was bepaald geen Apeldoorns bureau. Mooie A1 accounts staan er op de klantenlijst, wat een bewijs is van zijn artistieke kwaliteiten.

We mogen trots zijn dat Leo met zijn kwaliteiten in Apeldoorn heeft gewerkt. En helaas gaan we hem niet meer, liever wandelend dan fietsend, tegenkomen op straat.

Wij wensen zijn partner en verdere familie veel sterkte. Daarnaast wensen we ook Raīsa Oosterink veel sterkte die 24 jaar met hem heeft samengewerkt.

Namens Apeldoorn Direct, Max en Gerrit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!