Inschrijving 68e editie 4daagse Apeldoorn geopend

Woensdag 15 februari 2023

Door Redactie

Na de succesvolle herstart van de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn vorig jaar wordt ook dit jaar de 4daagse Apeldoorn georganiseerd. De 68e editie van de 4daagse duurt van 11 tot en met 14 juli. Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 15 februari 2023.

Verschillende afstanden en locaties

Al tienduizenden wandelaars hebben de 4daagse de afgelopen jaren gelopen. De Apeldoornse vierdaagse kent een samensmelting van diverse wandelliefhebbers. Zowel de traditionele wandelsporter als de recreatieve wandelaar kan een wandeltrip op maat samenstellen. Er kan gekozen worden uit de afstanden van 12, 20, 30 en 40 km. Ook kan gekozen worden voor de mogelijkheid om één, twee, drie of vier dagen te lopen. De deelnemers lopen verschillende afstanden op diverse locaties in en rond Apeldoorn. Er zijn dit jaar een aantal wijzigingen aan de routes. Dag 1 speelt zich af rond Ugchelen, Beekbergen en Loenen. Paleis Het Loo is de setting voor dag 2 waarbij de deelnemers van de 30 en 40 km ook richting Vaassen wandelen. Dag 3 brengt deelnemers naar het Orderbos, Berg en Bos, Hoog Soeren. De deelnemers die de 40 km lopen wandelen richting Radio Kootwijk. Op de slotdag, dag 4, gaan wandelaars richting Het Leesten, en de wandelaars die de 30 en 40 km afleggen lopen ook nog via Hoenderloo naar de finish.

Inschrijven

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via de site van de 4daagse Apeldoorn. Deelnemers die zich vóór 28 februari inschrijven voor de 4daagse Apeldoorn kunnen op vertoon van het inschrijvingsbewijs gratis mee wandelen met de Midden Veluwetocht op 4 en 5 maart.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!