Inschrijving 68ste editie van de wandel 4daagse Apeldoorn opent bijna

Donderdag 2 februari 2023

Door Redactie

De inschrijving voor de 68e editie van de wandel 4daagse Apeldoorn opent over twee weken. Van 11 tot en met 14 juli lopen deelnemers weer op de groene Veluwe. Deelnemen aan deze vierdaagse is mogelijk voor beginnende wandelaars en ervaren wandelaar. Inschrijven voor de wandel 4daagse Apeldoorn is mogelijk vanaf woensdag 15 februari.

Voor jong en oud

De wandel 4daagse is geschikt alle leeftijden. Zo is het niet verplicht om alle vier dagen te wandelen en kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende afstanden, tien, twintig, dertig of veertig kilometer. Ook zijn er verschillende rustpunten voor de wandelaars, om even bij te komen van de verslonden kilometers. Kortom: er is genoeg keuze voor alle deelnemers van de Apeldoornse wandel 4daagse.

Inschrijven

De inschrijving gaat open op woensdag 15 februari 2023. Je aanmelden voor de 4daagse is niet ingewikkeld en gaat via de, nog in ontwikkeling zijnde, vernieuwde website. De na-inschrijving is mogelijk op maandagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur en dinsdagmorgen voor de start van de afstand. Daglopers kunnen zich op de dag van deelname nog inschrijven, maar worden gevraagd om dan wel op de starttijden te letten.

Verhoogde inschrijfkosten

Nadat de 4daagse in 2020 niet plaats kon vinden vanwege de corona-pandemie lukte het wél om het betaalde inschrijfgeld terug te geven. Hoewel er vorig jaar nog geen sprake was van een prijsverhoging, komt de 4daagse er dit jaar niet onderuit. De prijzen voor het inschrijven van de editie van 2023 zijn met een paar euro verhoogd. De vernieuwde tarieven zijn binnenkort te vinden op de site van de Apeldoornse 4daagse.

Helpende handen gezocht

Geen zin of niet in staat om mee te wandelen? De 4daagse Apeldoorn is nog opzoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is het organiseren van de wandeltocht vrijwel onmogelijk. Er wordt gezocht naar vrijwilligers om het verkeer te regelen tijdens de tocht, controleurs van de deelnemers op de route, een fanatieke parkoersen bouwer die op de mountainbike de routes kunnen uitzetten, en controleren tijdens het evenement. Ook is de organisatie nog op zoek naar een coördinator voor haar PR-activiteiten, en vrijwilligers die het bestuur willen versterken. Aanmelden kan via secretariaat@4daagseapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!