Inschrijvingen Zeepkistenrace geopend

Vrijdag 8 april 2016

Door Redactie

De inschrijvingen zijn officieel geopend op de website van het Skandia Zeepkistenrace Festival. Niet alleen voor de race, maar alle inschrijvingen voor alle 5 de festivaldagen. Er staat wat te gebeuren in het Orderbos. Het festival is op een leuke wijze uitgebreid met extra dagen gezelligheid in het bos. En over een maand is het al zover.

4 mei Kinder Fiets Giro
5 mei Skandia Zeepkistenrace
6 mei Italiaanse avond
7 mei Stoere Mannendag met live-muziek
8 mei Moeder-/Familiedag
4-8 mei Festivalcamping

Skandia Zeepkistenrace
De Skandia Zeepkistenrace is heel populair. Vorig jaar was de Zeepkistenrace helemaal vol! Dus wacht niet te lang met inschrijven, is het advies van de organisatie. Ook dit jaar kan iedereen weer mee doen. Vaders, moeders, opa, oma, vriendengroepen, bedrijven, iedereen die het leuk vindt mag met een zeepkist de heuvel af. En dan kan niet gek genoeg!

Festivalcamping
Ook de boekingspagina van de camping staat online. Dit jaar niet 2 nachten kamperen, maar het hele weekend van woensdag tot en met zondag! Niet alleen de gasten van het festival zijn welkom, maar ook de bezoekers van de Giro d’Italia. De Giro-camping valt samen met de camping van het Skandia Zeepkistenrace Festival. Een en al gezelligheid in het Orderbos.
Luxe kamperen kan ook? In een kant&klaar tent. Op de site staan de diverse opties.

Kofferbakverkoop
De Oude Meuk is Leuk kofferbak was vorig jaar een groot succes. Daarom dit jaar niet 1 dag, maar op 2 dagen en wel op de Stoere Mannendag op zaterdag 7 mei en op Moeder-/Familiedag op zondag 8 mei.

Alle inschrijvingen geopend
Naast de race en de camping kun je je nu ook online inschrijven voor CCC (Cars Coffee and Cigars), Bubbelvoetbal, Italiaanse avond, de kofferbakverkoop Oude Meuk is Leuk en het Kinder Giro Fietsfeest! Inschrijven is vanaf nu mogelijk op de website www.zeepkistenracefestival.nl . Op deze website is alle informatie te vinden over het festival.

Groots festival
Nederlands grootste kinderzeepkistenrace vindt plaats in Apeldoorn. De zeven editie van dit Festival vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag, 5 mei 2015, in het Orderbos aan de rand van de stad en de Veluwe.  Naast de Zeepkistenrace, met spanning en spektakel, zijn er op de festivalterreinen allerlei activiteiten. Knutselen, springen, klimmen en klauteren, spelen en ga zo maar door. Of lekker genieten op het terras of een picknickkleed van alle lekkere hapjes en drankjes die verkrijgbaar zijn.
In 2016 voor het eerst een vijfdaags festival van 4 mei tot en met 8 mei 2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!