Jennifer ten Have nieuwe voorzitter Korfbalvereniging Atalante

Dinsdag 4 november 2014

Door Redactie

© Facebook

Korfbalvereniging Atalante heeft sinds afgelopen week een vrouwelijke voorzitter: Jennifer ten Have. Zij is met haar 26 jaar de jongste voorzitter die de club ooit heeft gehad. Ten Have – speelster in Atalante 1 – heeft al bestuurlijke ervaring opgedaan als bestuurslid PR/Sponsoring en is in het dagelijks leven communicatieadviseur.

Ten Have: “Ik heb er zin in. Samen met mijn medebestuurders gaan we zo goed mogelijk de dagelijkse gang van zaken leiden, maar er zeker ook voor zorgen dat Atalante klaar is voor de toekomst. Weet ik precies wat mij te wachten staat? Misschien wel, misschien niet, maar met genoeg gezond- én korfbalverstand ga ik er vanuit dat het prima gaat lukken. Daarnaast heb ik voldoende ervaren en enthousiaste mensen om mij heen – zowel in het bestuur en de commissies als in de werkgroep – dus ik heb er alle vertrouwen in”.

De werkgroep waar Ten have over spreekt, is vorig seizoen opgestaan. Zij zetten zich in om de toekomst van Atalante goed in kaart te brengen, zijn aanspreekpunt richting gemeente en andere instanties en zorgen ervoor dat alle mogelijke opties die een sportvereniging in deze tijd heeft, ten volle onderzocht en benut worden.

Zijn de seksen in het veld gelijk in aantal, zo is het nieuwe bestuur niet verdeeld. Het vijfkoppige bestuur telt vier vrouwen, waaronder Joyce de Boer (KTZ), ook spelend in het eerste team. Jenna Wijers (Secretaris), Leoni Krake (Facilitair) en Alexander Engelman (Penningmeester) maken het bestuur compleet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!