Jeroen en Glenn trouwen als allereerste in Theater Orpheus

Maandag 16 september 2019

Door Redactie

Theater Orpheus is op 12 maart 2020 jarig en dat wordt gevierd met de allereerste huwelijksvoltrekking ooit in het Apeldoornse theater. In totaal waren er 8 Apeldoornse koppels die dolgraag wilden trouwen in Orpheus. Directeur Mirjam Barendregt trok maandagmiddag één bruidspaar uit alle aanmeldingen. Jeroen Lamers en Glenn Langenbach bleken de gelukkige winnaars en krijgen op 12 maart een onvergetelijke huwelijksceremonie aangeboden.

Het koppel had het al langere tijd over trouwen, maar wilden wel een unieke locatie voor hun huwelijk. Trouwen in Orpheus leek het paar geweldig, mede vanwege hun liefde voor theater. Het bruidspaar is inmiddels ingelicht en ze zijn overdonderd: ,,Wat vet! Wij zijn echt super gevleid.”

Ook de directeur van Orpheus, Mirjam Barendregt is blij: ,,Ontzettend leuk dat Jeroen en Glenn als allereerste bruidspaar bij ons gaan trouwen. Het is een enorme eer dat zij hun belangrijkste dag bij ons willen vieren.”

Waar de huwelijksceremonie plaatsvindt wordt later in overleg met het bruidspaar bepaald. Het bruidspaar heeft afgelopen zaterdag – tijdens Open Monumentendag – een uitgebreide rondleiding gekregen van de Orpheus directeur. Het koppel kreeg toen gelijk allerlei ideeën, die zij nu dus ook mogen uitvoeren.

Officiële trouwlocatie

Vanaf heden is Theater Orpheus ook een officiële trouwlocatie in de gemeente Apeldoorn. Iedereen die na 12 maart 2020 ook graag in Theater Orpheus wil trouwen is van harte welkom voor een rondleiding. Behalve de ceremonie behoren een receptie, diner en feest ook tot de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!