Jeugdzeilschool zoekt assistentie bij zeilen

Woensdag 17 maart 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Komende zomer wordt er elke zondag en tijdens de vakanties elke doordeweekse dag met 3 tot 4 bootjes gezeild op het Apeldoorns Kanaal bij de Kanaalstraat in het centrum van Apeldoorn.
Om dit mogelijk te maken zijn zij op zoek naar vrijwilligers, zowel jong als oud. Vind je bezig zijn met water en zeilbootjes leuk? Dan is dit iets voor jou!

De werkzaamheden bestaan uit het ’s ochtends vroeg transporteren over korte afstand naar het kanaal en het zeilklaar maken van de bootjes onder leiding van onze zeilinstructeur. Aan het einde van de dag help je bij het opruimen van de bootjes. Tussentijds assisteer je de zeilinstructeur bij het geven van zeilles. Je leert van alles over navigeren en zeiltrim en hoeft geen ervaring te hebben.

In overleg met de zeilinstructeur kan bepaald worden bij welke taken je gaat helpen. Iedereen die ouder is dan 12 jaar kan zich aanmelden, ook voor incidentele hulp. Ben je jonger dan 14 jaar, dan krijg je gratis zeilles (indien er plek vrij is).

Zij vragen

Enthousiaste personen die de handen uit de mouwen willen steken voor de taken met de bootjes. Indien je ook de kinderen wil begeleiden vragen ze communicatieve vaardigheid met kinderen.

Tijdsbesteding

In overleg met de coördinator en zeilexpert. Het gaat om de zomerperiode van 1 juni t/m eind augustus.

Meer informatie

Heb je vragen, stuur dan een mail naar guusintveld@gmail.com 

De zeilschool te vinden is op https://www.beleefhetkanaal.nl/

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!