Jonge ondernemer nieuwe eigenaar Coffee Fellows Apeldoorn

Dinsdag 3 oktober 2023

Door Redactie

Coffee Fellows Ankelaar, sinds 2019 in Apeldoorn, heeft een nieuwe eigenaresse: de jonge ondernemer Camille Sybrandy. Op 1 september van dit jaar nam Camille de leiding over. Op zondag 1 oktober opende de wethouder van Apeldoorn, Marco Wenzkowski officieel de zaak door het lint door te knippen.

Passie voor koffie

Op 22-jarige leeftijd staat Camille Sybrandy aan het roer van de koffiezaak. “Koffie maken is mijn passie en ik vind het geweldig om aandacht te besteden aan het zetten van een goede Italiaanse espresso en andere koffie-creaties,” zegt Camille. Haar ondernemerschap begon al op jonge leeftijd toen ze zichzelf op 10-jarige leeftijd inschreef bij de Kamer van Koophandel, met haar eigen webwinkel in sieraden. Met haar achtergrond in de horeca voelt ze zich goed voorbereid om het succes van Coffee Fellows Apeldoorn voort te zetten.

Divers menu

Bij Coffee Fellows Apeldoorn kunnen gasten kiezen uit een divers menu met belegde broodjes, een high tea vanaf twee personen en verschillende koffiespecialiteiten en meer. Of je op het terras wilt ontspannen of in de binnenruimte met vrienden, familie of collega’s wil zitten, er zijn verschillende opties om uit te kiezen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!