Kaartverkoop Orpheus van start

Vrijdag 2 juli 2010

Door Redactie

Schouwburg Orpheus is al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen. Het begon in mei met de lancering van de nieuwe theaterglossy ‘ROOD’. De brochure is niet alleen qua uiterlijk in een nieuw jasje gestoken, ook de binnenkant staat boordevol nieuwe voorstellingen, evenementen en bijzondere ‘plussen’ voor 2010/ 2011. De kaartverkoop voor alle voorstellingen en concerten start op maandag 5 juli!

Grote producties

In het nieuwe theaterprogramma zijn een aantal grote namen en producties te vinden. Chantal Janzen schittert in de nieuwe musical Petticoat, die Joop van den Ende speciaal voor haar schreef. Ook het bekende Koefnoen duo Paul Groot en Owen Schumacher staan volgend jaar op de planken. Zij brengen de musical Spamalot, een musicalparodie gebaseerd op het verhaal van komediekoning Monty Python.

Naast een ruim aanbod aan musicals zijn ook andere genres goed vertegenwoordigd. Neem nu Guido Weijers, Youp van ’t Hek en Freek de Jonge, slechts een kleine greep uit het aantal cabaretiers dat Orpheus mag verwelkomen. Ellen ten Damme zet het theater op zijn kop met haar Cirque Stiletto, terwijl Hans Klok iedereen met zijn goochelkunsten zal verbazen.

Voor elk wat wils
Voor de kinderen is er Mega Mindy, Huis Anubis en bijvoorbeeld Buurman & Buurman. De toneelliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen bij klassiekers zoals Hamlet, De Wijze Kater of Alice in Wonderland. Op het gebied van klassieke muziek, opera en dans komen de bezoekers ook niets tekort. Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld is een van de unieke en prachtige voorstellingen die u kunt verwachten.

Buiten alle genoemde voorstellingen is er nog veel meer te doen en te beleven in Orpheus. Meet & Greet’s, theaterbuffetten en thema avonden maken allemaal deel uit van het programma. Het is te veel om in een keer te noemen. Voor het totaaloverzicht kunt u dan ook het beste een kijkje nemen op www.orpheus.nl of in de nieuwe brochure. Deze is gratis af te halen of aan te vragen.


Kaartverkoop

Op maandag 5 juli gaat de kaartverkoop zowel online als telefonisch van start.
13.00 uur – 17.30 uur: Telefonische kaartverkoop
15.00 uur – 17.30 uur: Bespreekbureau balie geopend

Vanaf 15.00 uur: Online kaartverkoop geopend via www.orpheus.nl

Ook een diner in het restaurant of een parkeerkaart zijn rechtstreeks via de website te reserveren. Voor Youp van ’t Hek zijn de kaarten enkel telefonisch te bestellen. Een abonnement bestellen is nog mogelijk tot 1 september. Daarna is enkel losse kaartverkoop mogelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!