Kent u nog het ouderwetse ‘handjeklap’?

Woensdag 12 oktober 2016

Door Stichting Present Apeldoorn

Het is woensdag 18 november 2015 18.30 uur. Er is volop levendigheid in de burgerzaal van het gemeentehuis in Apeldoorn. Het is ondertussen ook heerlijk warm geworden. Door de luidsprekers die in de burgerzaal staan, horen de aanwezigen dat er meer dan 100 prachtige matches tot stand zijn gekomen. Ik voel me trots dat ik hier een steentje aan bij heb gedragen. Het is een mooie avond! Waar ik ben? Op de Beursvloer Apeldoorn!

Op woensdag 16 november 2016 is alweer de twaalfde editie van de Beursvloer Apeldoorn. En ook ik mag deze avond aanwezig zijn en als vrijwilliger Stichting Present Apeldoorn een handje helpen. Ik kijk er nu al naar uit! Maar misschien goed om u als lezer te vertellen wat de Beursvloer Apeldoorn is. Heel kort gezegd worden maatschappelijke behoeftes verhandeld zonder dat er geld aan te pas komt. Het ouderwetse ‘handjeklap’ vindt hier nog plaats. Op een mooie locatie, dit jaar Schouwburg en Congrescentrum Orpheus, ontmoeten bedrijven en maatschappelijk organisaties elkaar. Gedurende anderhalf uur wordt er met gesloten beurzen gehandeld. Je kunt hierbij denken aan een bedrijf wat oude meubels overheeft en die een nieuw tweede leven krijgen in de oefenruimte van een muziekvereniging. De muziekvereniging verzorgt, als tegenprestatie, een muzikaal optreden tijdens een personeelsavond. Of een sportvereniging heeft lekkage in het clubgebouw. Een bouwbedrijf biedt hulp. Als tegenprestatie verzorgt de sportvereniging een sportieve clinic voor de medewerkers. Dus alle bedrijven en alle maatschappelijke organisaties kunnen een prachtige rol vervullen op de Beursvloer!

Wilt u als bedrijf ook uw maatschappelijke betrokkenheid nog meer gezicht geven én een heerlijke en gezellige avond hebben met veel (nieuwe) ontmoetingen? Dan ontmoet ik u vast op 16 november! Ik beloof u dat u met een trots gevoel thuiskomt en de volgende dag uw collega’s met een glimlach vertelt over de Beursvloer. Aanmelden is nu al mogelijk. Kijkt u op www.beursvloerapeldoorn.nl hoe u zich kunt aanmelden. Meer informatie over de Beursvloer leest u ook op deze website.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?