Kerkje aan de Sprengenweg weer in gebruik

Woensdag 3 januari 2024

Door Redactie

Na meer dan 15 jaar komt er een einde aan de samenkomsten in scholengemeenschap UDO (voorheen Sprengeloo). Op 1 januari 2024 verhuist de kerkelijke gemeente Eglesia naar Sprengenweg 15 in Apeldoorn. Eglesia nam afscheid van deze locatie tijdens een speciale dankdienst op oudjaarsdag. Na afloop van de dienst liepen alle gemeenteleden naar het nieuwe gebouw, slechts een paar honderd meter verderop, om dat feestelijk in gebruik te nemen.

Dankbaar

“We zijn blij dat we hier een fijne plek hebben gevonden. Er is door een grote groep betrokken mensen heel hard gewerkt om dit gebouw weer als kerk in gebruik te nemen. We zijn ook dankbaar voor de periode in het gebouw van UDO en kijken terug op een goede periode daar voor onze gemeente”, aldus Arnoud de Jong, voorzitter van de oudstenraad van Eglesia.

Wie is Eglesia?

Eglesia is een jonge kerkelijke gemeente die nu 16 jaar bestaat. Elke zondagochtend om 10.30 uur wordt er een dienst gehouden. Ook doordeweeks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Meer over de gemeente leest je op de website van Eglesia.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!