Kerstengels keren dit jaar terug

Vrijdag 27 oktober 2023

Door Redactie

Het najaar is in volle gang en de feestdagen naderen met rasse schreden. Terwijl voor velen deze tijd in het teken staat van samenzijn met familie en vrienden, is het voor anderen een periode van eenzaamheid. Stichting Present Apeldoorn heeft echter een manier bedacht om tijdens de aanloop naar kerst een lichtpuntje te zijn voor degenen die dat nodig hebben. Kerstengel Apeldoorn, een jaarlijks terugkerend initiatief, biedt iedereen de kans om in deze bijzondere periode wat extra aandacht te schenken aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Een Klein Gebaar

Als ‘Kerstengel’ ben je van 3 december tot en met 24 december actief. Gedurende deze vier weken breng je in totaal vier keer een klein presentje bij iemand die wel wat extra aandacht verdient. Dit gebaar kan variëren van een eenvoudig kaartje sturen tot een kleine verrassing aan de deur achterlaten, of zelfs wat lekkers bakken en aanbieden tijdens een kopje koffie. Het draait hierbij niet om de waarde of de prijs van het cadeau, maar om het gebaar zelf.

Extra Aandacht

Het mooie van Kerstengel Apeldoorn is dat de ontvangers heel divers zijn. Of je nu oud of jong bent, kinderen of volwassenen, ziek of gezond, iedereen die wat extra aandacht verdient, komt in aanmerking om een kerstengel-presentje te ontvangen.

Meer informatie

Je kan jezelf opgeven als kerstengel, of iemand opgeven die wat extra aandacht verdient via de website van Stichting Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!