Kinder Parade Festijn luidt de schoolvakantie in

Dinsdag 3 juli 2012

Door Redactie

Doe Kids

Aanstaande zondag 8 juli 2012 is het Oranjepark in de ban van het Kinder Parade Festijn. Een groots, maar knus en oergezellig festival voor het hele gezin, waar jong en oud kan genieten van voorstellingen, workshops, ludieke parades en veel activiteiten en versnaperingen daaromheen. Een dagje parade in het Oranjepark van Apeldoorn. Een mooie start van de schoolvakantie.

Veel dansers, zangers en acteurs geven voorstellingen. De acteurs maken ‘parade’ voor hun voorstellingen. Bijvoorbeeld door heel mooi te zingen voor hun tent, gekke grapjes te maken, of een klein stukje van hun voorstelling te verklappen, waardoor je wilt weten hoe het verder gaat.

Ook zijn er overal kinderactiviteiten en workshops buiten de tenten. Zo is er een glamourshoot waarin jij model bent, je kan vlotten bouwen, een dj workshop volgen, ezeltje rijden, je laten schminken of je vermaken op het speelterrein ‘Apeldoorn on the Beach’ met veel spetterpret. De allerkleinsten kunnen bij de speciale Kinderopvang OOK terecht. Natuurlijk is er voor de kinderen een speciaal horecaterras waar je broodjes worst en pizza kan krijgen met een glaasje ranja, of zelf een cakeje kan versieren en figuurpatatjes kan maken. Een gratis ritje in de zweefmolen wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Blinq Carwash!

Maar ook voor de papa’s en mama’s is het extra genieten!  Natuurlijk zullen zij minstens zoveel plezier beleven aan de voorstellingen. Slenter lekker over het terrein om de kinderkleedjesmarkt te bezoeken en langs de vele kraampjes.  De gratis rit van Blinq in de zweefmolen is niet alleen voor de kinderen!  Schuif aan op het grote, gezellige horecaterras voor overheerlijke italiaanse koffie, lekkere broodjes, hapjes en drankjes. Of ga lekker picknicken. Kan je op een kleed kijken naar alles wat er gebeurt. We sluiten het festival feestelijk af met live muziek bij het terras.

De toegang tot het Kinder Parade Festijn is gratis. Voor een aantal onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Tickets voor de betaalde voorstellingen variëren in prijs van 2,00 euro t/m 5,00 euro per voorstelling. Je kan ook van te voren kaarten bestellen zodat je zeker weet dat je de voorstelling kan zien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival Oranjepark Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!