Kleding- en schoenenparadijs voor kids in Korenstraat

Dinsdag 20 maart 2018

Door Redactie

In augustus opent Oxener schoenen een nieuwe winkel aan de Korenstraat. Het familiebedrijf uit 1905 verruilt de drie winkels aan de Mariastraat voor het pand waar nu nog lingerie- en beddenspeciaalzaak Molenbroek gevestigd is. Naast de dames- en herenschoenen zal er in deze nieuwe winkel ook extra aandacht zijn voor de kinderschoenen. En niet alleen schoenen; de kinderafdeling wordt uitgebreid met kinderkleding van Zoemkids.

Karin Rijkers van Shoebox Kids (by Oxener) en Jessica van Asselt van Zoemkids hebben de handen ineen geslagen om op deze locatie een echte ‘place to be’ te maken voor kinderen. ,,De combinatie is perfect, ouders kunnen hier een complete outfit inclusief schoenen shoppen voor hun kinderen”, aldus Jessica. ,,En voor ons is deze shop-in-shop een unieke gelegenheid om naast onze huidge winkel op winkelcentrum De Eglantier ook in het centrum vertegenwoordigd te zijn.”

De Oxener schoenenwinkel zal op 1 augustus de deuren openen en de allernieuwste collectie van Zoemkids zal dan ook te zien zijn. ,,In de week van 20 augustus zal er een feestelijke opening plaatsvinden” zegt Karin, ,,maar we zijn er trots op om onze samenwerking nu al te communiceren. Straks is er een afdeling van 200 m² voor The Super Cool & the Super Cute Kids.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!