KleinGeluk biedt snelle route naar een zorgdiploma

Woensdag 19 juni 2024

Door Redactie

KleinGeluk biedt een unieke kans om binnen een jaar een vakdiploma te behalen en aan de slag te gaan in de zorg. Op donderdagavond 20 juni, van 19.00 tot 21.00 uur, organiseert KleinGeluk een informatieavond om alles te vertellen over deze leerlijnen. Tijdens deze avond zijn er diverse speeddate-sessies met HR-medewerkers en collega’s uit de wijkverpleging. Bezoekers kunnen vragen stellen over contracten, werkuren, de inhoud van de leerlijnen en de begeleiding.

Twee leerlijnen

KleinGeluk heeft twee leerlijnen ontwikkeld: een voor Woonassistent met ADL-taken en een voor Verzorgende IG. Deze leerlijnen combineren werken en leren, waardoor deelnemers één lesdag per week volgen in een kleine groep in het praktijklokaal in Apeldoorn en daarnaast ervaring opdoen in een team.

Werken en leren

Naast een intensieve begeleiding van een praktijkopleider, ontvangen deelnemers ook meteen een salaris. Dit maakt het traject niet alleen leerzaam, maar ook financieel aantrekkelijk.

Iedereen is welkom

Iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de zorg, of iemand kent die de overstap wil maken, is van harte welkom op de informatieavond bij locatie Matenhof.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!