Proef de wereld van bier op TerrasHop Apeldoorn

Donderdag 23 mei 2024

Door Redactie

Op zondag 2 juni kun je op het plein achter de bierwinkel HopDonders aan de Apeldoornse Koninginnelaan genieten van het bierfestival TerrasHop. Dit kleinschalige festival biedt een breed scala aan biersoorten van brouwers uit alle windstreken en streetfood van restaurant Zenith.

Streetfood by Zenith

TerrasHop richt zich op kwaliteit in een familiaire setting. Het streetfood van restaurant Zenith sluit hier perfect bij aan en biedt een hoogwaardige culinaire ervaring vanuit hun buitenkeuken.

Uitgelichte brouwers

White Dog White Dog Brewery uit Dordrecht behoort al jaren tot de top van Nederland. Wat begon met IPA’s, is nu uitgebreid met fruitige ‘sours’ en stevige imperial stouts.

Huttenkloas Het Twentse Huttenkloas biedt een groot assortiment, van klassieke abdijbieren tot moderne crossovers. Al 25 jaar een begrip voor elke bierliefhebber.

X-Brewing X-Brewing uit Katwijk breekt met tradities. Hier vind je geen klassieke abdijbieren, maar spannende en unieke creaties voor de avontuurlijke drinker.

Poesiat & Kater Poesiat & Kater uit Amsterdam valt op met hun kleurrijke blikken en excentrieke biernamen. Vooruitstrevend, maar met respect voor historie.

Puik Apeldoorns trots Puik, van brouwer Richard Pool, heeft een steeds groeiende internationale reputatie. Een merk om trots op te zijn, met een eigen proeflokaal in de binnenstad.

Gastenlijst

Vanwege de beperkte ruimte op het plein wordt er gewerkt met een gastenlijst. Voor € 15 per persoon ben je verzekerd van toegang en krijg je de eerste hotdog van Zenith erbij. Kinderen kunnen gratis mee. Aanmelden kan bij Hopdonders aan de Koninginnelaan 69B of via info@hopdonders.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!