Laatste oproep: Organisaties, breng het Apeldoorns vrijwilligerswerk in beeld!

Woensdag 13 april 2011

Door djongman


2011 is Europees jaar van het Vrijwilligerswerk. In het kader daarvan organiseert een aantal Apeldoornse (vrijwilligers) organisaties een fietstocht met vrijwilligers informatiemarkt op zaterdag 18 juni a.s. De werkgroep EJV Fietstochtwil organisaties die met vrijwilligers werken oproepen om mee te doen.
De bedoeling is Apeldoornse deelnemers langs verschillende organisaties in de sectoren zorg/welzijn, cultuur, sport, natuur/milieu en onderwijs/opvoeding te laten fietsen om vrijwilligerswerk zichtbaar te maken voor de Apeldoornse burger. Bij de start- en finishplaats is een vrijwilligers informatiemarkt waar u informatie kunt geven over uw organisatie. Ook zal er een versnapering en wat vermaak zijn.

Kijkje in de keuken en/of deelname aan informatiemarkt
Wilt u op 18 juni a.s. van 10.00 uur tot 16.00 uur belangstellenden een ‘kijkje in de keuken’ van uw organisatie bieden? Het is een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken met uw organisatie, uw eigen vrijwilligers in het voetlicht te zetten en nieuwe vrijwilligers aan te trekken.
Hebt u geen mogelijkheid om deelnemers te ontvangen? Dan kunt u met een met een kraampje op de informatiemarkt staan. Deelnemen aan beide activiteiten is ook mogelijk.

Aanmelden
Via d.jongman@verenigingsburo.n.l, vóór 13 april a.s. in verband met het uitstippelen van de route en het reserveren van de kraampjes. We kunnen (helaas) niet garanderen dat elke organisaties die zich open wil stellen, ook daadwerkelijk opgenomen wordt in de route. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet zodat we de fietsers een mooie tocht kunnen aanbieden langs het vrijwilligerswerk in Apeldoorn.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit initiatief kunt u contact opnemen met ondergetekenden.

Dikky Jongman, Wisselwerk/Verenigingsburo, d.jongman@verenigingsburo.nl
Leonie Niezink, Schakelpunt e-mail: lniezink@schakelpuntapeldoorn.nl

Met vriendelijke groet,
Werkgroep EJV Fietstocht, Leonie Niezink, Frans van Melsen, Dikky Jongman

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!