Lady… nee, men in red!

Donderdag 12 augustus 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen houden van mannen die in het rood gekleed zijn. Een groep dames onderging verschillende test waaruit telkens bleek dat zij de mannen in het rood als meest aantrekkelijk beoordeelden. Nu is rood toch een tamelijk gewaagde kleur. Ik nam de proef op de som en liep de Hoofdstraat af, op zoek naar mannen die vanochtend de gedurfde stap namen en iets fris roods uit de kast trokken. Het resultaat was in dit geval teleurstellend. De Apeldoornse man gaat veelal voor veilig. Zwart, bruin, wit en grijs voeren de boventoon. Sommigen springen uit de band en gaan voor roze of groen. Ik spot ook een geel t-shirt en een paars geruite broek, toe maar!

Tijdens ons wekelijkse redactieoverleg op de vaste overlegstek van jullie redactie, het Nieuws van Apeldoorn werd ik onverwacht blij verrast. Een waaghals had die ochtend gekozen voor een rode broek! Gecombineerd met een roze blouse, dat dan weer wel. Maar goed, het begin is er.
Dus heren, mochten jullie ooit twijfelen in de winkel, doe het dan gewoon eens. Ga voor dat rode t-shirt, blouse, voor mijn part rode sokken. Men in red are hot!

Foto: Inez Images

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!