Lekker zomers weer naar je werk

Woensdag 25 augustus 2010

Door Natachia

Heerlijk genoten van je welverdiende vakantie (die veel te snel voorbij is), moet weer naar je werk.

Hoe houd je toch dat zomerse gevoel vast, zonder dat je in je strandjurk en slippers op je werk verschijnt. Het is nl echt ‘not done’ om slippers op kantoor te dragen. Dat straalt geen professionaliteit uit! Platte open sandalen en slippers duiden op een vakantie stemming en een relaxte gemoedstoestand. En dat willen ze nou net niet zien op je werk.
Wat wel mooi, vrouwelijk en sexy is, zijn ‘peep-toed’-schoenen. Deze pumps laten een klein stukje van je (goed verzorgde) tenen zien. Schoen met een bandje achter de hiel, ‘slingbacks’, zijn ook zeer schikt voor kantoor.

Naast verzorgde voeten moeten uiteraard ook je benen heel goed verzorgd zijn. Je kunt dan gerust een jurk of rok dragen. Mits deze op of net iets onder de knie vallen, kun je je gerust onder panty vertonen. En ja jurken! De keuze is enorm, maar voor kantoor zijn ze zeker niet allemaal geschikt. Uitgevoerd in wat stijvere stoffen, niet te strak en niet te kort, kan heel goed. Mocht het een mouwloos jurkje zijn, neem dan een vestje of bijpassende blazer mee voor de formele momenten.

De blazer, het mode item voor dit najaar, kan uiteraard ook erg goed op een goeie jeans (informeler) pantalon of rok. Kies voor lichte materialen als linnen en katoen. Kies lichte kleuren als lichtblauw, beige, creme en uiteraard wit als je baan een professionele uitstraling van je vraagt. Een luchtig bloesje eronder en je ziet er top (en toch zomers) uit!

Foto: Peter Vroon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!