Leuke Spullen Markt bij Voedselbank Apeldoorn

Zaterdag 7 mei 2022

Door Redactie

Op zoek naar leuke spullen? Kom dan op zaterdag 21 mei tussen 10.00 en 15.00 uur naar Voedselbank Apeldoorn, want na twee jaar is er eindelijk weer een Leuke Spullen Markt!
De hele voorraad nieuwe non-food producten uit gedoneerde kerstpakketten wordt verkocht tegen zachte prijsjes…

Het aanbod

Om een idee te geven wat je allemaal kunt verwachten: bestek, rugtassen, keukenspullen, woonaccessoires, verzorgingsproducten, sporttassen, kleding, kerstspullen, speelgoed en nog veel meer. Koffie of thee is gratis, maar wil je er iets lekkers bij dan wordt er een kleine bijdrage gevraagd.

De hele opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de Voedselbank! Je kunt contant, maar ook met PIN betalen.

Voedselbank Apeldoorn

De Voedselbank levert al ruim 15 jaar elke week voedselpakketten aan mensen die dat – tijdelijk – nodig hebben. Het gaat om zo’n 250 huishoudens per week en dat zijn ongeveer 700 mensen. Ze zijn daarbij afhankelijk van de vele winkels en leveranciers in Apeldoorn die producten leveren en van kerken en scholen die regelmatig inzamelingsacties houden. Daarnaast ontvangt de Voedselbank giften van bedrijven, particulieren en verenigingen waarmee bijvoorbeeldbv. de huur van het pand en auto- en energiekosten betaald worden.

Voedselbank Apeldoorn zit aan Kanaal Noord 147, achter het depot van de Groot Wonen aan de Vlijtseweg of vanaf de andere kant via ‘het sluisje’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!